joi, 19 noiembrie 2009

Gogosele rapide

Ingrediente

200 gr iaurt
1 ou
3 linguri zahar
1 pliculet zahar vanilat
1 lingurita praf copt
150 gr faina

Portii: aprox. 30 bucati

Preparare

  1. Oul se bate cu un tel si apoi se amesteca iaurtul.
  2. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si praful de copt. Se amesteca pentru 1 minut.
  3. La sfarsit incorporam faina, toata o data, nu se vor face cocoloase. Amestecam bine.
  4. Intre timp puneti la incins mult ulei intr-o tigaie. Cu o lingurita luati din aluat si cu degetul impingeti-l in uleiul incins. Prajiti pana se rumenesc pe ambele parti. Mare atentie sa nu le ardeti, se prajesc foarte repede!
  5. Se scot pe servetel sa se absoarba grasimea din ele si se servesc pudrate cu zahar si dulceata. Cel mai bine merg cu o dulceata acrisoara, cea de macese e preferata mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu